Sobre Espai Carraixet

Sobre Espai Carraixet

Espai Carraixet és una revista cultural amb reportatges i entrevistes sobre els diferents municipis que formen part de la comarca de l’Horta Nord. També conté una agenda amb els esdeveniments més destacats de la zona.

El primer número d’Espai Carraixet va eixir al carrer en març de 2018 amb uns principis i objectius clars: ser un mitjà de comunicació de qualitat íntegrament en valencià que ajude a articular el territori a través de la difusió de la Cultura. Espai Carraixet és un espai de reivindicació d’un mode de vida, d’unes tradicions locals pròpies, d’una sensibilitat artística variada i d’unes relacions humanes habitualment molt properes. Si el Carraixet travessa bona part de l’espai de la comarca, esta publicació penetra en totes les manifestacions de la Cultura: espais peculiars, gastronomia, literatura, música i cinema són alguns dels temes que es poden trobar en les seues pàgines i este web.

Espai Carraixet és una publicació editada per Alamida, Periodisme i Comunicació i distribuïda gratuïtament per tots els pobles de l’Horta Nord.