Llegim

Llegim

Esta secció compta amb la col·laboració de:

 • Recomanacions hivern 2018:

  Àlbum il·lustrat

  Al país de l’Olivera

  A. Carrasco / X. Sarrià

  Sembra Llibres

  Al país de l’olivera és una cançó d’Obrint Pas que s’ha convertit en tot un himne per a diferents generacions. Una declaració d’amor a les nostres arrels que va merèixer el Premi Ovidi a la millor lletra de cançó. L’autor d’aquests emotius versos, el músic i escriptor Xavi Sarrià, i la prestigiosa il·lustradora Aitana Carrasco han sumat forces per regalar-nos aquest meravellós àlbum. Un preciós homenatge al país íntim de la infantesa farcit de bicicletes, somnis, cases blanques, rialles o arracades de cireres. Un mosaic de versos i dibuixos que ens parlen d’estimar i cuidar el lloc d’on venim. El lligam que mai no es trenca.

  Poesia

  Veles

  Pau Sif

  Eumo Editorial

  Final d’un cicle poètic, Veles és un retorn gairebé homèric a casa després d’una batalla humana de proporcions èpiques. L’obra reuneix, en una estructura ben treballada, una sèrie de poemes que impacten per la força dels versos i per la varietat de registres i formes, des del to còmic fins a l’elegia. L’obra va ser presentada el passat divendres 14 de desembre a la Biblioteca Pública de La Pobla de Farnals, on l’autor va estar acompanyat pel poeta Marc Granell i per altres amistats i companyes del gremi poètic valencià.

  Infantil

  Tenda d’animals

  M. J. Escrivà / M. Puche

  Tàndem Edicions

  Lluïsma s’estima moltíssim els animals. Per això, no entén per què no poden viure amb ell a casa. I mira que ho intenta, perquè li ho consenten tot: una cotorra, una iguana, un gosset, un mico… i un caiman! Però un dia, Lluïsma i la seua família comencen a dubtar si realment el millor per als animals és que estiguen tancats entre quatre parets. No serien més feliços en llibertat?

  Biografies

  Dones valencianes que han fet història

  Maria Viu / Sandra Capsir

  Bromera Edicions

  Científiques, inventores, esportistes, músiques, pintores… Moltes dones que han nascut o viscut en algun punt del territori valencià han deixat una empremta inesborrable gràcies al seu talent, esforç i tenacitat. Cada pàgina d’aquest llibre pretén despertar la curiositat per continuar indagant la vida i l’obra de dones que ens han deixat un llegat excepcional.

  Novel·la

  Narcís o l’onanisme

  Carles Fenollosa

  Editorial Drassana

  Amb passejades lúcides per una València omnipresent a la busca del llibre definitiu, jugant sempre entre els límits incerts de la genialitat i la bogeria, i amb la ciutat en Falles, el jove Narcís desgrana dins dels seus torrencials pensaments els anhels i les frustracions d’una existència encara breu, el cant perdut d’un valencianisme orfe de complicitats.

 • Recomanacions tardor 2018:
 • Recomanacions estiu 2018:
 • Recomanacions primavera 2018: