Llegim

Llegim

Esta secció compta amb la col·laboració de:

 • Recomanacions estiu 2018:

  Novetat

  Entre les urpes del gat

  Manel Alonso

  Editorial 3 i 4

  Mentre repassa el seu darrer treball d’investigació, el professor Eduard Galcerà pren un got de whisky escocès. L’endemà, a primera hora del matí, la filla el troba mort assegut a la seua butaca. Al despatx no hi ha cap signe de violència, però el metge afirma que ha estat enverinat. L’assassinat d’un il·lustre veí altera la vida calmada i senzilla de Pouet, tot el món es pregunta qui i per què l’ha mort. L’estudiant universitari Joan Claramunt intentarà respondre aquestes preguntes seguint amb atenció les pistes enganyoses que li va deixant, al llarg de tot el relat, l’assassí.

  Rel·lats

  València des del tramvia no és la mateixa

  Xavier Oms

  Llibres de la Drassana

  Passat i present es troben en estos breus relats. Aparentment inconnexos, s’entrellacen a poc a poc per a formar una història. Vivències fictícies d’una ciutat que dia a dia, i sense adonar-nos, es va transformant, quan no desapareixent de la memòria dels seus habitants. Una recuperació de la memòria urbana per a mantindre-la viva.

  Memòries

  La història de John Carlos

  John Carlos / Dave Zirin

  Sembra Llibres

  La imatge de John Carlos i Tommie Smith amb els punys alçats al podi del Jocs Olímpics de Mèxic 1968 és tota una icona global. Un símbol de lluita que continua tan viu com el primer dia. Però, per què els millors atletes del món van prendre partit amb aquest acte polític de repercussió mundial? Quines van ser les brutals conseqüències que van patir?

  Mitologia

  Olimpus

  Francesc Gisbert

  Andana Editorial

  Olimpus és un llibre que et proposa realitzar un recorregut pels principals mites grecs, una recreació personal i literària, pròxima al lector actual. L’obra presenta un món d’herois i heroïnes, de perills i aventures, de premis i malediccions, de passions eternes i universals. Què són els mites? El que som, el que anhelem, el que temem… els mites som tots i cadascun de nosaltres.

 • Recomanacions primavera 2018: