Un altre món amb Besugo

Besugo presenta el seu quart treball d’estudi en un concert a Massamagrell.

Un altre món amb Besugo

REDACCIÓ – Núria Garcia
FOTOGRAFIA – Marian Molina

Des de Jamaica de l’Horta torna a aparéixer en escena la banda Besugo. Ho fa a l’hora del vermut, en el pati de la Casa de Cultura de Massamagrell, davant d’un bon grapat d’amics i amigues, molts d’ells acompanyats pels seus fills.

I és que han passat més de 22 anys des que la formació començara a germinar sobre el més pur estil del reggae valencià. Autèntics i sense complexos, els músics no s’encasellen i al llarg del temps han combinat la seua música amb altres ritmes. Aquesta tendència s’accentua encara més amb “Altre Món”, l’EP que acaben de presentar, en el qual viatgem pel swing, el country, l’ska, el folklore valencià i, per descomptat, el reagge, en una proposta que ens convida a canviar les coses que no ens agraden. El treball, gravat en els estudis Rockaway de Castelló, conté 5 cançons amb personalitat pròpia i temàtica variada (Terrorista, Aquesta nit, Festa, La Teua i No torneu), on es barregen experiències vitals de la formació amb la crítica social per la mancança de llibertat d’expressió o per la necessitat d’emigrar a altres països per a sobreviure.

El passat 25 de febrer Besugo estrenava la gira de concerts per a donar a conéixer el seu 4t disc d’estudi, davant d’un públic entregat i amb el bon rotllo habitual de les seues actuacions. Tenim oportunitat de gaudir novament d’aquesta proposta musical de la comarca el dissabte 24 de març al pub Antull (Montcada), el 27 d’abril a la sala Novelty (Mislata) i el 7 de juliol al pub 3 Historias (Altura). Podeu seguir a Besugo a través de les xarxes socials, on pròximament s’aniran confirmant noves dates de concerts al llarg de l’Horta Nord.